Broken Links Finder


Voer een URL inOver Broken Links Finder

Het internet is een dynamisch en snel evoluerend medium. Gemiddeld duurt een website niet langer dan vier of vijf jaar. Domeinen worden overgedragen of verkocht, websites worden niet meer onderhouden - en opeens leidt een link, die ooit naar een interessant artikel wees, nergens toe of naar totaal andere inhoud. Deep links, d.w.z. links naar inhoud diep in de directory hiërarchie, zijn bijzonder belangrijk.

Waar komen gebroken banden vandaan?
koppelingen kunnen worden gemaakt wanneer directory hiërarchieën of URL structuren veranderen (bijvoorbeeld omdat de pagina wordt geconverteerd naar een nieuw content management systeem), zonder dat de verandering gepaard gaat met de juiste omleidingen. Dit type BrokenLinks kan invloed hebben op zowel uw eigen site als op andere gebieden - bijvoorbeeld als een vriend(in) wiens artikel u hebt gelinkt, zijn URL-structuur wijzigt en niet aan bestaande links denkt. Daarom moet u Broken Links corrigeren. Broken Links leiden nergens of in het beste geval nog steeds naar de kant van een 404-fout. Ze zijn niet alleen een overlast voor websitebezoekers, maar ook een onzorgvuldige en onprofessionele indruk, maar kunnen ook een website beschadigen in termen van SEO: links die waardevol zijn, zodat hun SEO effect zich niet langer ontvouwt, en crawlers stoppen met het zijn van een pagina-index als ze op Broken links klikken. De gebroken links zijn dus geen schoonheidsfout.

Als ze op grote schaal voorkomen, kunnen ze leiden tot verlies aan classificatie en verkeer. Om het maken van BrokenLinks te voorkomen, is het aan te raden om altijd wijzigingen in de structuur van een website te behouden bij het opzetten van redirects - bijvoorbeeld via mod_rewrite regels. Maar ook in een webproject, dat meer dan een paar statische HTML-documenten bestrijkt en lang genoeg wordt onderhouden, worden er gebroken links gemaakt - alleen omdat geen enkele website ooit is afgesneden van de rest van het internet (en zou het dan nutteloos zijn). Dit is de reden waarom het nuttig is om elke link te verwijderen (of te corrigeren) die verwijderd is van de link naar de site. checkergooglerank.com Broken Link analyse van checkergooglerank.com helpt u bij deze taak door elke link op de opgegeven pagina te controleren en de HTTP-statuscode waarop deze wordt beantwoord. 200 voor gevonden is het beste resultaat. Ook HTTP-statuscode 301 (permanente omleiding) en 302 (tijdelijke omleiding) testen onze test nog steeds met Okay.

Resultaten met HTTP-statuscode 404 (Niet gevonden) zijn gebroken links - u moet ze volgen. Met een link op uw eigen domein is het de moeite waard om een redirect naar het juiste document op te zetten; gebroken links naar andere domeinen moeten worden hersteld of verwijderd. Op links die van buiten uw domein komen, kunt u uiteraard minder invloed uitoefenen dan op een interne link vanuit uw eigen domein. U kunt deze gebroken links echter ook omleiden via redirects: ofwel leidt u gebruikers en zoekmachines door naar de juiste pagina of, als die pagina niet bestaat, naar de meest geschikte inhoud, in geval van twijfel op de startpagina. Op deze manier lekt de kostbare Linkpower niet in een vacuüm.