Plagiaatcontroleur

Plak (Ctrl + V) uw artikel hieronder en klik dan op Controleer op plagiaat!Maximaal 1000 woordlimiet per zoekopdracht.
Totaal aantal woorden: 0

Controleren.....

Over Plagiaatcontroleur

Waarom heb je een plagiaatcontroleur nodig?
Heeft u een papier dat u wilt presenteren op uw school of universiteit, maar u weet niet zeker hoe origineel het is? Bent u eigenaar van een bedrijf en wilt u er zeker van zijn dat de inhoud van uw website vrij is van plagiaat? Staat u op het punt om te solliciteren en wilt u een unieke motivatiebrief hebben?

De redenen kunnen legio zijn, maar het uiteindelijke doel is altijd het behoud van de originaliteit van uw tekst. Hier komt onze plagiaatcontroleur aan bod. Bij PlagScan hebben we deze educatieve tool ontwikkeld, gebaseerd op ons geavanceerde algoritme, met een geïntegreerde 4-in-1 oplossing:

Online plagiaatcontrole (internetbronnen)
Collusie plagiaatcontrole (uw eigen documenten)
In-house plagiaat checker (andere gebruikers die besloten hebben om deel te nemen aan onze database)
Uitgeverij plagiaatcontrole (exclusieve uitgeversgegevens die niet vrij online beschikbaar zijn)
Plagiaatcontrolerapport en resultaten
Na analyse van uw document berekent onze plagiaatcontroleur een percentage dubbele inhoud en genereert een uitgebreid interactief rapport. Dat kan dan:

Ga direct naar het plagiaatrapport in uw account,
Download in het formaat van uw voorkeur, of
Deel het direct met uw collega's, professoren of medewerkers!
Bekijk ons voorbeeldrapport dat een reeds gecontroleerd document bevat en ontdek wat u kunt verwachten van onze plagiaatcontroleur!
Wat te doen als het percentage plagiaat hoog is?
Als u een hoog percentage plagiaat of PlagLevel krijgt, hoe wij het berucht noemen - wanhoop niet! Onze software berekent een schatting van hoeveel inhoud in uw document geplagieerd is en genereert op basis daarvan een volledig rapport. Na de plagiaatanalyse wordt u geadviseerd om deze informatie in uw voordeel te gebruiken. Het staat u vrij om de gemarkeerde delen van uw document te herschrijven of u kunt ze goed aanhalen, als u ze van een andere bron heeft geleend. Daarna kunt u de controle op het herziene document opnieuw uitvoeren om uw plagiaatpercentage te bevestigen!

Onze plagiaatcontroleur werkt met alle citatenformaten en kan naar wens worden aangepast! U kunt ervoor kiezen om dit te doen:

Negeer geciteerde inhoud
Markeer het
Neem de resultaten op in de PlagLevel berekening