URL-herschrijfmiddel


Voer een URL inEg. http://www.example.com/test.php?firstid=1&secondid=10

Over URL-herschrijfmiddel

URL-herschrijven is het proces waarbij dynamische URL's worden omgezet in gebruiksvriendelijkere statische URL's. De URL-herschrijftool zet dynamische URL's om in URL's die gemakkelijker te onthouden zijn voor gebruikers en zoekmachines. URL herschrijven kan een van de beste en snelste manieren zijn om de bruikbaarheid en doorzoekbaarheid van uw site te verbeteren.


Statische vs. dynamische URL


De URL is het webadres van elke webpagina (net zoals we een bepaald woonadres hebben). URL's worden in twee typen ingedeeld: statisch en dynamisch.


Statische URL - Een statische URL is een statische URL waarin de inhoud van de webpagina hetzelfde blijft zolang iemand de code in de HTML niet verandert. deze webpagina's hebben normaal gesproken de bestandsextensie. htm of. html.


Dynamische URL - Als u een website hebt die door een database wordt aangestuurd, worden pagina's normaal gesproken gegenereerd met gegevens uit een database. Hier worden dynamische URL's gegenereerd uit specifieke zoekopdrachten naar de database van een site. Een dynamische URL bevat en en het deel erna is de database line identifier die gebruikt wordt om de opgegeven gegevens uit één of meerdere database tabellen op te halen.


Voorbeeld van een dynamische URL
http://www.examplesite.com/product.asp?id=12345&categorieën=23&page=3


Elke keer de waarden na, de resulterende pagina zal anders zijn.


Statisch vs. Dynamisch: Wat is er beter?


Zoekmachine spinnen houden niet van dynamische webpagina's wanneer er parameters worden toegevoegd aan het einde van de URL na het teken vraagteken. Statische URL's worden over het algemeen beter gerangschikt in zoekmachineresultaten, voornamelijk omdat ze sneller worden geïndexeerd dan dynamische URL's.