Wat is mijn browserUw browser CCBot
Browser versie 2.0
Uw OS
Gebruiker Agent CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)

Over Wat is mijn browser

Wat is mijn browser?
Een browser is software die wordt gebruikt om toegang te krijgen tot het internet. Met een browser kunt u websites bezoeken en activiteiten uitvoeren zoals inloggen, multimedia bekijken, van de ene site naar de andere linken, een pagina van de andere bezoeken, e-mails afdrukken, verzenden en ontvangen, enzovoort. De meest voorkomende navigatiesoftware op de markt zijn: Microsoft Internet Explorer, Chrome van Google, Mozilla Firefox, Safari en Opera van Apple. De beschikbaarheid van browsers is afhankelijk van het besturingssysteem van uw computer (bijvoorbeeld: Microsoft Windows, Linux, Ubuntu, Mac OS).

Wat doet mijn browser?
Wanneer u een webpagina-adres zoals checkergooglerank.com in uw browser typt, wordt deze gehele webpaginapagina niet daadwerkelijk opgeslagen op een server die gereed is voor levering. In feite wordt elke webpagina die u aanvraagt individueel gemaakt in antwoord op uw verzoek.

U roept een lijst met query's op om inhoud te krijgen van verschillende resource directories of servers waarop de inhoud op deze pagina is opgeslagen. Het is een beetje een taart recept - je hebt een lijst van ingrediënten (content requests) die, wanneer gecombineerd in de juiste volgorde, bakt een taart (de webpagina) De pagina kan worden gemaakt van inhoud uit verschillende bronnen. Beelden kunnen afkomstig zijn van de ene server, tekstinhoud van een andere, scripts zoals datumscripts van een andere server en advertenties van een andere server. Zodra u naar een andere pagina overschakelt, verdwijnt de pagina die u net hebt gezien. Dit is het dynamische karakter van websites.