Website Screenshot Generator


Voer een URL inOver Website Screenshot Generator

Als je computervaardig bent, weet je hoe je een schermafbeelding kunt maken van het scherm dat op je personal computer wordt weergegeven. Misschien weet u zelfs hoe u een schermafbeelding kunt maken op een smartphone en tablet. Maar het maken van een screenshot van een website door bezoekers is een heel ander verhaal. Als beheerder van een website ontvangt u mogelijk klachten van uw klant dat er een probleem is met uw website en zij denken dat deze is geraakt door malware of een virus of is gehackt. Of een of andere functie van de website geeft niet de pagina weer die het geacht wordt te tonen. Uw eerste actie zou zijn om te proberen het probleem te begrijpen door de bezoeker van de site te ondervragen. Maar wat als de bezoeker uw vragen niet begrijpt of in een andere taal spreekt. Nu wordt u geconfronteerd met een echt probleem waarvoor u geen kant-en-klare oplossing heeft. U wilt ook niet teleurstellen en uw potentiële klant verliezen.

In dergelijke gevallen kunt u het beste uw bezoeker vragen om een screenshot van uw site te maken en deze naar u te mailen. Maar hier is de kans het grootst dat u een ander probleem tegenkomt, namelijk dat uw bezoeker niet weet hoe hij of zij een screenshot naar u moet sturen.

Elke computer of laptop volgt niet dezelfde instructies om het scherm af te drukken. Op sommige computers moet je op de 'ctrl' knop en de 'prt sc' knop drukken. Bij sommige moet je op de 'fn' toets en de 'prt sc' toets drukken om een schermafbeelding te maken. Bij andere moet je op de knoppen 'alt' en 'prt sc' drukken. Als u hetzelfde merk computer gebruikt als uw websitebezoeker en hij of zij spreekt dezelfde taal als u, dan zou het gemakkelijk zijn. U kunt uitleggen welke toetsen moeten worden ingedrukt om een schermafbeelding te maken. Als ze een andere computer gebruiken, kunt u hen vragen om verschillende toetscombinaties te proberen om een schermafbeelding te maken.

Nu zou het allemaal prima zijn tot hier, maar nu komen we bij het lastige gedeelte. Nu moet je uitleggen aan de bezoeker om 'verf' te openen als ze een Microsoft Windows gebaseerde machine gebruiken en op 'plakken' drukken om het vastgelegde scherm erin te plakken, en het op te slaan en naar je te mailen. Maar als de bezoeker een Apple computer gebruikt, zou de verftoepassing anders zijn.

Al deze stappen kunnen behoorlijk overweldigend zijn voor een websitebezoeker om te volgen en uit te leggen. Het beste is dus om de site te bezoeken en het probleem te onderzoeken, wat tot een ander probleem kan leiden. Laten we aannemen dat u niet met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd als uw bezoeker; nu heeft u een echt probleem.

Als u probeert uit te leggen hoe u een printscreen download of een website screenshot online maakt, zal uw bezoeker waarschijnlijk stoppen met chatten of praten met u en uw website verlaten. In dergelijke gevallen, als u uw klant waardeert, moet u hem vragen of e-mailen om smallseotools.com/website-screenshot-generator te kopiëren/plakken, en het bestand downloaden en naar u e-mailen. Het zal de eenvoudigste oplossing zijn om aan uw klant over te brengen en snel te zien wat het probleem is dat hij of zij op uw website tegenkomt.

Waar heeft u een screenshot generator nodig?
Een screenshot generator is een handig hulpmiddel dat in sommige situaties gebruikt kan worden. U wilt bijvoorbeeld de laatste schermafbeelding zien die Google van uw website heeft gehaald tijdens het laatste bezoek van de crawler. Of in het geval dat er een probleem is met uw website wilt u een screenshot nemen en deze naar uw website hosting service sturen. Of je maakt wijzigingen aan je website, of je hebt een ontwikkelaar die dat doet, en je hebt een screenshot nodig om de wijzigingen te zien of een geschiedenis van de wijzigingen bij te houden. U kunt ook een online screenshot delen met de ontwikkelaar van de site en er ideeën over uitwisselen.

Een andere situatie zou kunnen zijn dat u een website ontwikkelt voor de organisatie waarvoor u werkt om hen de schermafbeeldingen van de site te laten zien om de input van andere mensen te krijgen. Of als u uw werk doet, wilt u misschien de schermafbeeldingen delen met uw vrienden.

In feite zijn er talloze situaties waarin schermafbeeldingen handig zijn. Voorafgaand aan het gebruik van de computer hebben fabrikanten sinds lang de optie 'print screen' voorzien. Zij hebben ervoor gezorgd dat de besturingssystemen die op hun apparaten worden gebruikt, op dit gereedschap zijn afgestemd. Je moet computervaardig zijn om te weten hoe je het moet gebruiken. Als u op de juiste knoppen drukt, wordt het scherm opgenomen, maar u moet weten hoe en waar u het moet plakken en opslaan als een afbeelding op uw computer. U kunt gratis screenshot API, Google screenshot API of screenshot API JavaScript gebruiken. Maar waarom moet u een van deze apps gebruiken als smallseotools.com een gratis te gebruiken tool biedt om een website scherm vast te leggen.

Het gebruik van Website Scherm Generator
Het is vrij eenvoudig te gebruiken smallseotools.com website scherm generator. Ga naar kleine seotools.com vanuit de zoekbrowser door dit in te voeren in de adresbalk. U kunt dan naar beneden scrollen door de pictogrammen, en zodra u het pictogram van de website-scherm generator vindt, drukt u erop. U kunt ook de website-scherm generator in de weergavebalk invoeren om de toepassing te openen. Of u kunt direct naar de applicatie gaan door smallseotools.com/website-screenshot-generator in de adresbalk van uw zoekbrowser te kopiëren/plakken.

In de display, balk voert u de URL van de website in en vergeet niet om de URL in te voeren en niet alleen de domeinnaam. Voer bijvoorbeeld http://www. (Naam van mijn website) in (de extensie) en druk op 'Submit'. De applicatie zal de schermafbeelding van de website terugsturen. U kunt het op uw computer kopiëren/plakken. Zo eenvoudig is het om deze handige en gratis tool te gebruiken om screenshots van websites te maken. Dus ga je gang en gebruik het wanneer je maar wilt.