Website Links Teller Checker


Voer een URL inOver Website Links Teller Checker

Deskundigen en webmasters besteden vaak speciale aandacht aan de links op hun website. Een reden is dat links Google, Yahoo!, Bing en andere zoekmachines helpen om de inhoud van hun website te indexeren. Bovendien hebben het aantal en de kwaliteit van de links invloed op de zoekmachine van een website ranking. Voor een webpagina een hoge score te krijgen en pagina een van een zoekmachine te bereiken moet er een evenwicht tussen de hoeveelheden van de verschillende soorten links.

Het hebben van veel links op een website is ook bewezen een effectieve internet marketing tactiek, omdat het bouwt naamsbekendheid. Goede links kunnen het websiteverkeer stimuleren en het aantal potentiële klanten en standpunten vergroten. Experts en webmasters van mening dat dit instrument is essentieel voor het optimaliseren van hun site, omdat het hen in staat stelt om het totale aantal links in hun site te controleren. Om een hoge ranking in zoekmachines te krijgen, moet er een evenwicht zijn tussen interne en externe links.

De linkpagina's binnen een website worden interne links genoemd. Ze zijn verbonden door het sitemenu of door links. Aan de andere kant verbinden externe links met andere websites. Hoe meer externe links, hoe beter voor de site. Maar deze links moeten relevante en geloofwaardige websites zijn. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar hulpmiddel om het aantal links op een website te controleren, kunt u nu stoppen met zoeken. De Ranker SEO tool biedt u een uitstekend hulpmiddel om het aantal links te controleren. Deze tool kan u alle interne en externe links naar een bepaalde website laten zien. Het is nuttig om het evenwicht van het aantal links te behouden.

Het is ook zeer eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is het invoeren van de URL van een website in de daarvoor bestemde ruimte, en klik op de Verstuur knop. Vervolgens krijgt u een volledig overzicht van het aantal links op de site. Het mooie van deze website link count controller is dat naast het laten weten van het aantal links op uw website, het ook mogelijk maakt om het aantal interne en externe links te controleren op de websites van uw concurrenten.