Server Status Checker

Voer tot 100 URL's in (elke URL moet op een aparte regel staan)Over Server Status Checker

Over de Server Status Checker Tool

De Server Status Checker is een tool die tot 100 URL's in bulk kan invoeren. U kunt het gebruiken om uw serverstatus te controleren op het moment dat uw server down is. Dit is een handig hulpmiddel voor wanneer u gegevens wilt verzamelen op een trage server. Als de server een zeer grote reactietijd heeft, moet u zich hier zorgen over maken, omdat dit zowel bezoekers als zoekmachines zal beïnvloeden. Pagina's worden in een slakkengangetje geladen, waardoor klanten worden gevraagd de pagina te sluiten. Dit verhoogt de Bounce rate op uw website!

Het onderzoeken van de server status is noodzakelijk om verbinding te maken met elke site en u wilt weten of de server down is of niet. Als u een langzame serverstatus heeft, moet u contact opnemen met de serverprovider om te weten wat er mis is. Webmasters die een hosting server provider delen zullen de neiging hebben om dezelfde problemen te ervaren op de status van hun servers. Als de een vertragingen ondervindt, gebeurt dat waarschijnlijk ook met de ander. U kunt uw site ook controleren op Webpage Speed Checker.

Hoe de Server Status Checker Tool werkt
Deze gebruiksvriendelijke tool vereist alleen dat u een URL of link naar een bepaalde website opgeeft in een daarvoor bestemde box en controleert of de server van de website down is of niet. Het controleert ook de HTTP-code, waarvan sommige de status van een website kunnen specificeren.

De serverstatus controleren
Als u eigenaar bent van een website of toevallig een SEO-expert bent, moet u op de hoogte zijn van de serverstatus van uw website. Als er iets is wat u niet wilt dat uw bezoekers weten is dat uw server om welke reden dan ook down is. Om de status van uw server te controleren, is deze tool handig. U hoeft alleen maar uw URL of link in te voegen en in te dienen om direct resultaten te krijgen. Het beste is dat het u in staat stelt om de status van uw server in bulk te controleren.