Omgekeerde IP Domain Checker


Voer een URL inOver Omgekeerde IP Domain Checker

Als u computer savvy bent, weet u hoe u een schermafbeelding van het scherm op uw personal computer kunt maken. Misschien weet u zelfs hoe u een schermafbeelding kunt maken op een smartphone en tablet. Maar het maken van een schermafbeelding van een website door bezoekers is een heel ander verhaal. Als beheerder van een website ontvangt u mogelijk klachten van uw klant dat er een probleem is met uw website en zij denken dat deze is geraakt door malware of een virus of is gehackt. Of een of andere functie van de website geeft niet de pagina weer die hij geacht wordt te tonen. Uw eerste actie zou zijn om te proberen het probleem te begrijpen door de bezoeker van de site te ondervragen. Maar wat als de bezoeker uw vragen niet begrijpt of in een andere taal spreekt. Nu wordt u geconfronteerd met een echt probleem waarvoor u geen kant-en-klare oplossing heeft. U wilt ook niet teleurstellen en uw potentile klant verliezen.

In dergelijke gevallen kunt u het beste uw bezoeker vragen om een screenshot van uw site te maken en deze naar u te mailen. Maar hier is de kans het grootst dat u een ander probleem tegenkomt, namelijk dat uw bezoeker niet weet hoe hij een screenshot naar u toe moet sturen.

Elke computer of laptop volgt niet dezelfde instructies om het scherm af te drukken. Op sommige computers moet je op de 'ctrl' knop en de 'prt sc' knop drukken. Op sommige computers moet je op de 'fn' toets en de 'prt sc' toets drukken om een schermafbeelding te maken. Bij andere moet je op de 'alt' en de 'prt sc' knoppen drukken. Als u hetzelfde merk computer gebruikt als uw websitebezoeker en hij of zij spreekt dezelfde taal als u, dan zou het gemakkelijk zijn. U kunt uitleggen welke toetsen ze moeten indrukken om een schermafbeelding te maken. Als ze een andere computer gebruiken, kunt u hen vragen om verschillende toetscombinaties te proberen om een schermafbeelding te maken.

Nu zou het allemaal prima zijn tot hier, maar nu komen we bij het lastige gedeelte. Nu moet je uitleggen aan de bezoeker om 'verf' te openen als ze een Microsoft Windows machine gebruiken en op 'plakken' drukken om het vastgelegde scherm erin te plakken, en het op te slaan en naar je te mailen. Maar als de bezoeker een Apple computer gebruikt, zou de verftoepassing anders zijn.

Al deze stappen kunnen behoorlijk overweldigend zijn voor een websitebezoeker om te volgen en uit te leggen. Dus uw beste optie zou zijn om de site te bezoeken en het probleem te onderzoeken, wat tot een ander probleem zou kunnen leiden. Laten we aannemen dat u niet met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd als uw bezoeker; nu heeft u een echt probleem.

Als u probeert uit te leggen hoe u een printscreen download of een website screenshot online maakt, zal uw bezoeker waarschijnlijk stoppen met chatten of praten met u en uw website verlaten. In dergelijke gevallen, als u uw klant waardeert, moet u hem vragen of e-mailen om het te kopiren/plakken op https://www.checkergooglerank.com/website-screenshot-generator Gebruik het, en download het bestand en e-mail het naar u. Het zal de eenvoudigste oplossing zijn om uw klant over te brengen en snel te zien wat het probleem is dat hij of zij op uw website tegenkomt.

Waar heeft u een screenshot generator nodig?
Het is vrij eenvoudig om de checkergooglerank.com website scherm generator te gebruiken. Ga naar checkergooglerank.com vanuit de zoekbrowser door deze in de adresbalk in te voeren. U kunt dan naar beneden scrollen door de pictogrammen, en zodra u het website-scherm generator icoontje vindt, drukt u erop. U kunt ook de website-scherm generator in de weergavebalk invoeren om de toepassing te openen. Of u kunt direct naar de toepassing gaan door https://www.checkergooglerank.com/website-screenshot-generator in de adresbalk van uw zoekbrowser te kopiren/plakken.

In de balk op het scherm voert u de URL van de website in en vergeet niet om de URL in te voeren en niet alleen de domeinnaam. Voer bijvoorbeeld http://www. (Naam van mijn website) in (de extensie) en druk op 'Submit'. De applicatie zal de schermafbeelding van de website terugsturen. U kunt het op uw computer kopiren/plakken. Zo eenvoudig is het om deze handige en gratis tool te gebruiken om screenshots van websites te maken. Gebruik het dus wanneer u maar wilt.