Pagina'snelheidsinzichten Checker


Voer een URL inOver Pagina'snelheidsinzichten Checker

Overgangssnelheid van de pagina Inzichten Controleur

Zoals we allemaal weten uit ervaring, is het langzaam laden van webpagina's saai. Mensen vinden ze niet leuk. Ze geven het waarschijnlijk op de ene webpagina op en proberen een andere als deze niet binnen de eerste vijf seconden wordt geladen. Het hebben van een goede paginasnelheid is daarom cruciaal voor uw SEO. Een van de meest voorkomende manieren om het te meten is met Page Speed Insights. Pagina snelheid Inzichten meet de prestaties van een pagina voor mobiele apparaten en desktop computers. Het herstelt de url twee keer, een keer met een mobiele user agent, en een keer met een kantoor user agent.
. Wat dit gereedschap is
Onze Page speed Insight Checker maakt deze prestatietekst voor u gratis en zeer snel. Het enige wat u hoeft te doen is de URL van de website in te voeren die u wilt weten hoe snel de pagina is en vervolgens te klikken op 'verzenden'. U ontvangt de gewenste informatie in een kleurrijk en handig scherm, gemakkelijk te begrijpen.

.

Hoe dit gereedschap werkt
Hoe werkt dit gereedschap? Hier is een overzicht van de drie resultaatsecties.

Pagina Snelheidsscore

. Houd er rekening mee dat Page speed Insights echter voortdurend wordt verbeterd, zodat de score kan veranderen naarmate de regels veranderen of dingen worden geoptimaliseerd. Dit is een goede indicatie van hoe je het doet, maar het is niet nauwkeurig en zoekmachines vinden deze specifieke score niet. Het is meer een visueel oriëntatiepunt.

.

Pagina Code Analyse

Aangezien de prestaties van een netwerkverbinding aanzienlijk variëren, afhankelijk van factoren die niet altijd onder uw controle zijn, wordt inzichten van de paginasnelheid alleen gekeken naar de netwerkonafhankelijke aspecten van de paginaprestaties: de serverconfiguratie, de HTML-structuur van een pagina en het gebruik van externe bronnen zoals afbeeldingen, JavaScript en CSS.
. De oude langzame computer of onbetrouwbare internettoegang van een individu kan hem of haar vertragen, maar helaas is dat niet iets wat je niet kunt voorkomen, dus dat telt hier niet mee.
.
Pagina optimalisatie suggesties - zoals de koptekst zegt, dit zijn suggesties om uw paginasnelheid te verbeteren. Over het algemeen ontvangt u drie of vier suggesties op basis van de samenstelling van de code op uw pagina en de behaalde score. Als je deze specifieke dingen bekijkt en werkt aan de verbetering ervan, zul je de volgende keer dat je je website bekijkt een betere score zien, wat het doel is dat je probeert te bereiken.
. Omgekeerde IP-domeincontroleur