Mijn IP-adres


Uw IP 146.88.232.96
Stad Paris
Regio Île-de-France (IDF), Paris
Land France
Landnummer FR
ISP PlanetHoster
Breedtegraad 48.9335
Lengte 2.3661

Over Mijn IP-adres

Uw IP-adres is iets waar u waarschijnlijk zelden over nadenkt, maar het is van vitaal belang voor uw online leven. Zonder een IP-adres zou u het weer van vandaag niet meer aankunnen, het laatste nieuws niet kunnen bekijken en geen video's online kunnen bekijken. Voor elke internetgebruiker is het IP-adres noodzakelijk, privé of openbaar.

Een Internet Protocol-adres (IP-adres) is een digitaal label dat wordt toegewezen aan elk apparaat dat is aangesloten op een computernetwerk dat het Internet Protocol gebruikt om te communiceren. Een IP-adres heeft twee hoofdfuncties: identificatie van de host- of netwerkinterface en locatieadressering.

Er zijn echter veel mensen die gebruik maken van het internet, maar nog steeds niet weten hun IP-adressen. Hier bieden we u de tool om uw eigen publieke IP-adres te controleren en veel aanvullende informatie die eraan is gekoppeld.

In principe zullen er nog zeven andere gegevens worden getoond die aan uw IP-adres zijn gekoppeld, namelijk -
1. Naam van uw internetprovider.
2. Naam van het land.
3. Naam van de gastheer.
4. Naam van de staat of regio.
5. Code van het gebied voor de locatie.
6. Breedtegraad en lengtegraad van uw plaats.
7. Elke andere bekende dienst die op deze IP draait.
Tegenwoordig is kennis van uw IP-adres cruciaal. Niet alleen voor het internet, maar IP-adressen zijn ook nuttig om beheer op afstand mogelijk te maken of het oplossen van netwerkproblemen te vergemakkelijken.