Meta Tags Analyzer


Voer een URL inOver Meta Tags Analyzer

Meta-tags zijn tekstfragmenten die de inhoud van een pagina beschrijven; meta-tags verschijnen niet op de pagina zelf, maar alleen in de paginacode. We kennen allemaal de tags van de blogcultuur, en meta tags zijn min of meer hetzelfde, kleine content descriptors die zoekmachines helpen vertellen wat een webpagina is. Het enige verschil tussen de tags die je kunt zien (op een blogpost bijvoorbeeld) en de tags die je niet kunt zien is de locatie: metata tags bestaan alleen in HTML, meestal bovenaan de pagina, en zijn dus alleen zichtbaar voor zoekmachines (en mensen die weten waar ze moeten kijken). Meta betekent metadata, dat is het type gegevens dat deze tags leveren - gegevens over de gegevens op uw pagina. U kunt de metataganalysator en gratis metataggeneratietools gebruiken om u te helpen.

Er zijn vier belangrijke soorten metatags die de moeite waard zijn om te weten en we zullen ze hier bespreken. Sommige zijn niet meer zo nuttig als vroeger. Anderen zijn de moeite waard om regelmatig te gebruiken, en zal hoogstwaarschijnlijk uw verkeer te verhogen door Google te laten weten wie je bent en wat je verstrekt (Er zijn meer dan vier soorten metatags, maar sommige zijn minder gebruikelijk of irrelevant voor web marketing). De vier jongens die we hier gaan bespreken zijn: Meta Trefwoorden Attribuut - Een reeks trefwoorden die u relevant acht voor de pagina in kwestie. Titel Tag - Dit is de tekst die u ziet aan de bovenkant van uw browser. Zoekmachines zien deze tekst als de titel van uw pagina. Meta Attribuutbeschrijving - Een korte beschrijving van de pagina. Meta Robots Attribuut - Een indicatie voor zoekmachinerobots (robots of bots) over wat ze met de pagina moeten doen.

Toegereken Meta-keywords
Meta Trefwoorden zijn een voorbeeld van een metatag die tegenwoordig niet meer zo zinvol is. Jaren geleden waren meta-word tags misschien nuttig, maar niet meer. Je herinnert je nog in de kleuterschool en toen je leraar je met een strenge blik bekeek en zei als je niet kunt stoppen met het gebruik van die kleurpotloden terwijl ik aan het praten ben, ga ik ze van je af halen, en je niet luisterde en, tot je schrik, werden ze weggehaald? Dit is wat Google heeft gedaan met meta trefwoorden.

Kenmerk Metabeschrijving
Het is een zeer nuttige metatag omdat, heel eenvoudig, het aan zoekmachines en (soms) aan onderzoekers zelf uitlegt wat uw pagina is Het is belangrijk op te merken dat de beschrijving tag niet altijd zal verschijnen in Google zoekresultaten (Google kiest vaak een stuk tekst uit de pagina zelf), maar het is nuttig op een andere manier. Google heeft ook aangegeven dat trefwoorden in metabeschrijvingen geen invloed hebben op uw ranking. Echter, een meeslepende metabeschrijvingstag kan onderzoekers aanmoedigen om te klikken van de e-PRS naar uw site, vooral als de beschrijving de trefwoorden bevat die ze zochten. Google's redenen zijn enigszins mysterieus, maar hun acties spreken voor zich: trefwoorden zijn niet meer zo belangrijk, maar metabeschrijvingen zeker wel.