Google Cache Checker


Voer maximaal 20 links in (elke link moet op een aparte regel staan)Verwerking...

Over Google Cache Checker

Google cache is een geautomatiseerd systeem dat gedurende een bepaalde periode al uw webpagina's continu verbergt. Wanneer de robots uw site opnieuw doorzoeken, zal het de webpagina cache in Google de belangrijkste server voor een betere SEO op zoekmachines bij te werken. Of u nu nieuwe inhoud bijwerkt of niets op de webpagina, de functionaliteit van crawler werkt altijd op het indexeren van webpagina's. Zodra uw webpagina is geïndexeerd, wordt een verborgen kopie van uw webpagina getoond wanneer de laatste bot werd doorzocht. Als u een robotbestand wilt maken, gebruik dan onze gratis tool voor het genereren van txt-robots, en op dezelfde manier, als u wilt weten hoe Google spider zal werken, controleer dan de zoekmachine voor spinnensimulatoren. Het belangrijkste doel van de tool is het identificeren van informatie over de cache status van de website op het moment dat deze voor het laatst werd gewijzigd door de site-eigenaar. Het doorzoeken van elke URL naar de cache-status kost veel tijd op Google, maar we kochten een eenvoudige tool om de cache-status in seconden te vinden in plaats van lang te wachten. De online google checker tool is zeer gebruiksvriendelijk en kan zonder problemen op elk apparaat worden gecontroleerd, het wordt aanbevolen als een van de belangrijkste SEO tools door professionals.

Hoe gebruik ik Google cache checker?
De tooling is zeer eenvoudig en vereist niet veel technische kennis om de status van uw cache te controleren. Identificeer gewoon de 20 Url om de status van de cache te kennen door simpelweg de Url op het betreffende tekstvak te plaatsen en op de verzendknop te klikken. De tool draait op de achtergrond en identificeert alle tijd- en datumwijzigingen op de laatste webpagina die de gebruiker gebruikt. Voordelen van de google cache checker tool De tool draait volledig online zonder enige externe software te downloaden om de laatste wijzigingen op de site te controleren alvorens nieuwe inhoud te updaten. Als u de cache-status van veel webpagina's wilt controleren, is dit de beste plek om de cache-status van uw webpagina's rond de 20 URL's per keer te vinden. Wanneer een site crasht als gevolg van technische problemen of verbeteringen op de site.

Desalniettemin kunt u toegang krijgen tot uw site door gebruik te maken van de URL van de cache om de datum en tijd van de laatste wijzigingen te kennen. Elke keer dat de server naar een bepaalde site gaat, is er altijd een kans om offline toegang te krijgen tot de site zonder de serverinformatie op te halen. Maar gebruikt alleen google cache server om site informatie te verkrijgen voor de beperkte periode voordat Google uw site verplaatst en indexeert. Er zijn twee manieren om te controleren of uw pagina al dan niet door Google wordt gecached. 1) Eerst kunt u de google cache status techniek volgen. 2) De tweede manier waarop u onze Google cache checker tool kunt gebruiken om uit te vinden wanneer uw pagina is doorzocht en geïndexeerd. Volg de richtlijnen van Google Webmaster voor meer informatie over kruipen en indexeren. Vergelijkbare SEO Tools: Google Index Checker Broken Link Checker Broken Link Checker Google Link Checker.