AVG Antivirusscanner

Voer maximaal 20 URL's in (elke URL moet op een aparte regel staan)Over AVG Antivirusscanner

AVG antivirus is een van de meest populaire gratis antivirussoftware op het web en biedt in de verschillende versies een effectieve bescherming en een gebruiksvriendelijke en gebruiksvriendelijke interface. Het programma wordt voortdurend bijgewerkt om de valkuilen waar gebruikers mee te maken kunnen krijgen een stap voor te blijven. AVG biedt bescherming tegen virussen, spyware, losgeld, losgeld, Trojaanse paarden en andere zaken die uw persoonlijke veiligheid in gevaar kunnen brengen. Als u echter al een antivirusprogramma van een andere fabrikant gebruikt, moet u het mogelijk verwijderen voordat deze versie volledig werkt. Eenmaal gedownload, vraag het gewoon om de laatste virusbedreigingen bij te werken en een scan uit te voeren. Alles wat als ongepast wordt gedetecteerd, wordt onmiddellijk door de software in quarantaine geplaatst, zodat u het, indien nodig, kunt verwijderen.

Wat vooral handig is met het programma is dat het alle gebruikersaccounts op uw computer in één keer scant, zodat u het proces niet meerdere keren hoeft te herhalen. Bovendien, wanneer u op het internet surft, zal de software u op de hoogte brengen als u op het punt staat te landen op een webpagina waarvan bekend is dat deze virale infecties veroorzaakt, wat gebruikers zal helpen problemen te voorkomen voordat ze een probleem veroorzaken. Voer een willekeurige URL van de website in en klik op de verzendknop om de status te bekijken. De status Veilige site is een indicatie dat de site veilig is voor browsen en niet geïnfecteerd. Het maakt niet uit of u een webmaster of internetgebruiker bent. Met de toename van cyberbedreigingen is het aan te raden om elke keer als u een website bezoekt, downloadt of winkelt op een website die u niet kent, een veiligheidscontrole uit te voeren.

De AVG-antivirusversie heeft geprofiteerd van twee belangrijke verbeteringen: bescherming en gebruiksgemak. Het onderhoudt twee gratis antivirusoplossingen, AVG AntiVirus Free en AVG Protection Free. Het belangrijkste verschil tussen de twee producten is dat Protection Free bescherming en bediening van meerdere apparaten biedt met AVG Zen, een online dashboard. AVG is gebruiksvriendelijk omdat u, in tegenstelling tot andere beveiligings- en privacyprogramma's op de markt, geen deskundige gebruiker of expert hoeft te zijn met de ins en outs van virusbescherming om het meeste uit AVG Antivirus Free te halen. Wat echter niet wordt aangeboden, is de persoonlijke bescherming van de gegevens van de fabrikant die extra bescherming biedt tegen losgeldsoftware.

U moet zich ook registreren om toegang te krijgen tot de webcambeveiligingsmodule en het online winkelbeveiligingssysteem van het programma. Dat gezegd hebbende, de freeware versie van het programma biedt belangrijke bescherming die kan worden beschouwd als veel meer dan basis- of instapbeveiliging. Voor iedereen die geen antivirussysteem op zijn computer heeft of die overweegt om zijn abonnement op een andere dienst te verlengen, is dit programma de moeite waard om te raadplegen. Het is kinderspel om te verwijderen als je het niet leuk vindt, maar de service is uitstekend gezien wat je gratis krijgt. Het zal u echter van tijd tot tijd blijven uitnodigen om bij te werken.