Alexa-rang controleur


Voer een URL inOver Alexa-rang controleur

Alexa Internet Inc. is een dochteronderneming van Amazon.com, een bedrijf gevestigd in Californië, VS. Alexa is gespecialiseerd in commerciële webverkeergegevens. Het heeft internetgebruikers sinds medio 1997 een gratis werkbalk ter beschikking gesteld, waardoor gebruikers snel toegang hebben tot webtools in hun browsers. Voornamelijk, de werkbalk biedt gegevens over de websites die de gebruiker bezoekt; en aangezien er al miljoenen gebruikers met de werkbalk wereldwijd zijn, kan Alexa dan de populariteit van een website en zijn concurrenten identificeren. Het is belangrijk voor website-eigenaren en bloggers om hun Alexa rankings te kennen, omdat het laat zien hoeveel bezoekers hun webpagina hebben bezocht. Het geeft hen een duidelijk beeld van de populariteit van hun site op het internet en de ranking van hun concurrenten. De Alexa Traffic Ranking is gebaseerd op een periode van 3 maanden met verkeersgegevens uit de toolbars. Het komt gratis op een website en biedt ook periodieke beoordelingen van de meest populaire websites.

De betrouwbaarheid van de Alexa ranking hangt voornamelijk af van het aantal gebruikers van de werkbalk. Het exacte aantal en de oorsprong van de gebruikers van de werkbalk worden echter niet bekendgemaakt aan het publiek. Maar het is nog steeds waarschijnlijk dat het een beslissing zal maken over het belang van de Alexa Ranking op basis van geïdentificeerde website bezoeken en de Ranking. Als gevolg hiervan zijn er een aantal initiatieven geweest die bezoekersaantallen hebben gekoppeld aan rankings. Alexa rangschikt websites volgens de informatie die ze krijgen via de Alexa-werkbalk. Deze werkbalk is beschikbaar voor alle gebruikers van Chrome, Firefox of Internet Explorer en op de Alexa website. Om deze statistieken te verkrijgen, moeten gebruikers de Alexa-werkbalk op hun browser installeren. Er zijn overeenkomsten tussen Alexa Rank en Alexa Score.

Dit betekent dat wanneer twee gelijkaardige websites met dezelfde paginarang worden weergegeven in de zoekresultaten, de website met de laagste Alexa score vaak hoger wordt in de zoekmachine. Alexa Rank Checker is een gratis online tool die voornamelijk gebruikt wordt voor SEO doeleinden. Het stelt eigenaren en webmasters in staat om een idee te krijgen van de huidige positie van een website op het Alexa ranking systeem. Met deze tool kunt u de Alexa rang tot 5 URL's in één klik controleren. Het is de eenvoudigste en snelste manier om direct informatie te krijgen over de status van de site en de inkomende links en de rangschikking van andere soortgelijke sites. Zodra u de Alexa ranking van uw website krijgt, zult u meer te weten komen over uw site verkeer, domeingebruik en andere belangrijke informatie om uw website beter te laten presteren en meer bezoekers aan te trekken. Deze Alexa Rank Checker komt van pas als u de status van uw website dagelijks wilt controleren. Voer de URL in de daarvoor bestemde ruimte in en klik op de knop Check. Het aantal bezoeken aan uw site wordt door Alexa gecontroleerd en openbaar gemaakt.

Deze gratis online Alexa Rank Checker helpt gebruikers bij het analyseren van de staat van hun website en andere sites. Het zal hen het aantal bekeken pagina's en vele andere belangrijke informatie tonen die zij kunnen gebruiken om hun website te optimaliseren. Met deze Alexa Rank Checker kunt u gemakkelijk vergelijken en concurreren met andere websites. U kunt deze tool op elk moment en gratis gebruiken om de prestaties van uw website dagelijks te controleren. Het biedt u een gedetailleerd rapport dat u kan helpen meer te weten te komen over uw website en de stappen die u kunt nemen om deze te verbeteren. De Alexa-classificatie geeft de status van een website of blog en het aantal bezoekers aan. Dus als u wilt weten hoeveel bezoekers u krijgt voor uw site, dan zal deze Alexa Rank Checker haar werk voor u doen! Niet alleen dat, want met deze gratis Alexa online checker kunt u ook de prestaties van uw concurrent volgen.