Woordteller

Vul hier uw tekst/paragraaf in:Resultaat

Totaal aantal woorden: 0 | Totaal aantal tekens: 0


Over Woordteller

Naast het tellen van woorden en tekens, kan onze online editor u helpen bij het verbeteren van woordkeuze en schrijfstijl, en optioneel u helpen bij het detecteren van grammaticale fouten en plagiaat. Om het aantal woorden te controleren, plaatst u uw cursor in het tekstvak erboven en begint u met typen. U zult het aantal tekens en woorden zien toenemen of afnemen terwijl u ze typt, verwijdert en bewerkt. U kunt ook tekst uit een ander programma kopiëren en plakken in de bovenstaande online editor. De automatische opslagfunctie voorkomt dat u tijdens het bewerken wijzigingen verliest, zelfs als u de site verlaat en later terugkomt. Tip: Markeer deze pagina nu.

Het kan belangrijk zijn om het aantal woorden in een tekst te kennen. Als een auteur bijvoorbeeld een minimum- of maximumaantal woorden moet schrijven voor een artikel, essay, verslag, verhaal, boek, artikel, artikel, etc., dan is de auteur verplicht een minimum- of maximumaantal woorden te schrijven. WordCounter helpt u ervoor te zorgen dat uw woordaantal een specifieke behoefte bereikt of binnen een bepaalde limiet blijft.

Bovendien toont WordCounter u de eerste 10 trefwoorden en de dichtheid van de trefwoorden van het artikel dat u aan het schrijven bent. Zo weet u welke trefwoorden u met welke frequentie en percentage gebruikt. Dit kan voorkomen dat u bepaalde woorden of woordcombinaties overmatig gebruikt en de beste verdeling van trefwoorden in uw handschrift controleert. In het detailoverzicht ziet u de gemiddelde spreektijd en leestijd van uw tekst, terwijl het leesniveau een indicator is van het onderwijsniveau dat iemand nodig heeft om de woorden die u gebruikt te begrijpen.