Google Malware Checker


Voer een URL inOver Google Malware Checker

Wat is malware?
Het woord Malware is afgeleid van de term kwaadaardig. Simpel gezegd, malware is software die is ontworpen om een computersysteem of gegevens te beschadigen. Er zijn verschillende soorten malware die we tegenkomen, zoals een virus, Trojaanse paarden, spyware, enz. Verschillende malware beschadigt computersystemen of gegevens op verschillende manieren, bijvoorbeeld, een virus komt het ene schone bestand binnen en infecteert het ene bestand na het andere zeer snel, terwijl een Trojaans paard zich vermomt als geldige software en andere malware het systeem laat binnenkomen als een onschadelijk programma.

Wat is Google Malware Checker Tool?
De Google Malware Checker is een tool die eenvoudig en snel kan detecteren of een website veilig is om te bezoeken of niet. Het stelt u in staat om potentiële malware te detecteren op elke website die u bezoekt of op uw eigen website. Als u eigenaar bent van een website, is het zeer belangrijk dat u blijft zoeken naar mogelijke kwaadaardige aanvallen op uw website om deze te beschermen tegen mogelijke schade. Hoe kan ik malware-websites voorkomen? Ten eerste, zorg ervoor dat uw website veilig en virusvrij is. Houd er ook rekening mee dat u een bijgewerkte versie van de antivirus hebt geïnstalleerd om uw systeem virusvrij te maken. Malware zoals spyware kan echter niet worden vernietigd met deze antivirus. De tool is dus erg belangrijk om zowel uw computer als uw website te verdedigen tegen allerlei virussen.

Hoe gebruik ik Google Malware checker?
Om een malware-rapport voor uw eigen URL of een andere URL te genereren, plaatst u dit in het lege veld hierboven en drukt u op de controleknop. U wordt doorgestuurd naar een nieuw venster. Uit de gegenereerde webbeveiligingsresultaten kunt u opmaken of de URL door Google als verdacht is vermeld. Het rapport zal u helpen verdachte scripts in webpagina's op te sporen, zodat webmasters corrigerende maatregelen kunnen nemen om hun site te beveiligen. Als uw website een virus bevat, zullen mensen uw website niet bezoeken. Mensen en zoekmachines geven de voorkeur aan een veilige en beveiligde website. De Malware Checker Tool scant websites op de beschikbaarheid van schadelijke inhoud, virussen of andere veiligheidsbedreigingen en stuurt u een waarschuwingsbericht als een website geïnfecteerd is met eender welk type virus.